Taakspel BSO

Artikel: U277-6

Taakspel BSO
Taakspel is een succesvolle aanpak voor het werken aan de verbetering van gedrag en een goede sfeer in de klas en op de BSO. Taakspel is er ook voor groep 1, 2 en 3, en voor de buitenschoolse opvang.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 143,50 Euro

Let op! U kunt dit artikel niet direct via de webwinkel bestellen. Gebruik hiervoor het bestelformulier bij 'Documenten' aan de rechterzijde (Word document), en stuur dit naar verkoop@cedgroep.nl.


ISBN: 978-90-5819-277-6
Bestelnummer: U277-6
Auteur(s): L. Pot e.a.
Uitgavejaar: 2009

Omschrijving

Wat is Taakspel?

Taakspel is een groepsgerichte aanpak waardoor leerlingen zich beter aan klassenregels houden. Onrustig, storend en eventueel agressief gedrag neemt af. De leerkracht of pedagogische medewerker let vooral op gewenst gedrag en deelt complimenten uit. Prettige omgangsvormen leiden tot een prettig klassenklimaat.

Taakspel voor BSO/kleuters

De principes van Taakspel voor kleuters en BSO zijn ontleend aan Taakspel in de klas en Taakspel op de speelplaats. Het verschil zit in het materiaal en de manier van spelen. In de speldoos zitten alle benodigde materialen aan om Taakspel met kleuters en Taakspel in de buitenschoolse opvang te spelen. Daarnaast heeft u een scorebord nodig. U kunt de teamposters downloaden, zodat u ze desgewenst kunt printen (PDF-bestanden aan de rechterzijde onder 'Documenten').

Deze speldoos (Taakspel BSO/Kleuters) kunt u bestellen als u het wilt gebruiken binnen de BSO. Voor kleuters is er een nieuwe versie van Taakspel beschikbaar.

Voorbeeld

Bekijk een deel van de handleiding

Bestellen

Download aan de rechterzijde (bij 'Documenten') het bestelformulier voor materialen van Taakspel (kies 'Document lezen' om het te kunnen downloaden). Dit formulier kunt u invullen en mailen naar verkoop@cedgroep.nl.

Licentie

Let op: Taakspel is alleen in licentie verkrijgbaar. Training en begeleiding zijn noodzakelijk om de beoogde effecten te behalen. Voor basisscholen betekent dit dat zij Taakspel alleen inclusief begeleiding kunnen kopen.

Kijk voor informatie op
www.taakspel.nl

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl