Teach Like a Champion 2.0

Artikel: U338-4

Teach Like a Champion 2.0
Teach Like a Champion, de bestseller uit de VS, heeft een vervolg! De auteur Doug Lemov heeft zich de afgelopen jaren gericht op het observeren van leraren om de 49 Teach-technieken te verdiepen en verfijnen. De opbrengst heeft hij verwerkt in Teach 2.0.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 47,50 Euro
ISBN: 978-90-5819-338-4
Auteur(s): D. Lemov.
Uitgavejaar: 2016


Omschrijving

De auteur van Teach Like a Champion, Doug Lemov, bezocht leraren die opmerkelijke resultaten wisten te bereiken. Hij observeerde minutieus wat er in het klaslokaal gebeurde, van leerlingen begroeten tot blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord. De succesvolle werkwijzen van 'excellente leraren' zijn helder vertaald naar bruikbare technieken die onmiskenbaar bijdragen aan betere prestaties van leerlingen.

Het boek Teach Like a Champion 2.0 beschrijft op een heldere en aansprekende wijze 62 didactische technieken. De 62 Teach-technieken zijn specifiek, concreet en uitvoerbaar. U krijgt antwoord op vragen als 'hoe leg je de lat hoog bij je leerlingen', 'hoe houd je leerlingen bij de les', 'hoe bouw je aan een goede klascultuur'.

Het boek is vertaald naar het Nederlands. U ontvangt bij het boek ook een code waarmee u kunt inloggen op de website en demonstraties kunt bekijken van diverse technieken.

Transitiegids

Rechts bij 'Documenten' kunt u de transitiegids inzien en downloaden (downloaden kan via 'Document lezen' na het openen aan de rechter kant).

De gids kunt u gebruiken om details over 2.0 te weten te komen, de structuur van het boek te doorgronden en de wijzigingen t.o.v. het vorige boek te ontdekken. Daarnaast krijgt u een overzicht van herziene, verwijderde en nieuwe technieken.

Doelgroep ZML

Speciaal voor het ZML is er nu ook het katern
Teach Like a Champion 2.0 ZML-editie.

Verder lezen

Naar cursussen Teach Like a Champion
Naar de Nederlandse website
Naar de Amerikaanse website

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl