De Betere Basisschool

Artikel: U340-7

De Betere Basisschool
Met De Betere Basisschool verhoogt u de opbrengsten en verbetert u duurzaam de kwaliteit van de school.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 31,00 Euro
ISBN: 978-90-5819-340-7
Auteur(s): W. Hovy
Uitgavejaar: 2016


Omschrijving

De Betere Basisschool is een integrale aanpak om de kwaliteit van het onderwijs en de schoolorganisatie te verbeteren. Het instrument wordt na een nulmeting geheel op maat voor de school gemaakt. Daarna wordt het door de CED-Groep in samenspraak met het team en de directie/het coördinatieteam uitgevoerd.
Dit resulteert in hogere leeropbrengsten, versterkt management, een heldere schoolorganisatie, duidelijke sturing op leerkrachtcompetenties en een professionele onderwijscultuur. Zo geeft u praktisch uitwerking aan de vereisten van een lerende organisatie.

In dit boek nemen we u graag mee in een uitgebreide schets van onze ideale school. Dat is een school waar alle leerkrachten op een vergelijkbare en herkenbare manier werken, zodat de leerlingen weten waar ze aan toe zijn. Het is een school waar leerkrachten professioneel met elkaar samenwerken aan steeds beter onderwijs. Een school ook, waar alles goed is georganiseerd, waar effectief wordt vergaderd en waar plannen uiteindelijk landen in de klas. En het is een school waar de directeur en de overige leidinggevenden zorgen voor richting, ruimte en kaders, zodat leerkrachten hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Om dit ideaal te bereiken, werkt de CED-Groep met basisscholen aan invoering van De Betere Basisschool: een effectieve aanpak waarmee scholen gericht en gestructureerd duurzame veranderingen in gang kunnen zetten, behaalde resultaten kunnen borgen en kunnen voortbouwen aan een professionele onderwijscultuur,
waarin werken aan 'steeds beter' vanzelfsprekend is.


Voorbeeld

Bekijk een deel van deze uitgave
Kijk voor informatie op www.cedgroep.nl/beterebasisschool

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl