Startboek Skillis groep 5 t/m 8

Artikel: U345-2

Startboek Skillis groep 5 t/m 8
Waar een skill is, is een weg… Skillis heeft de 21e eeuwse vaardigheden teruggebracht tot vier essentiële kernvaardigheden: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 39,95 Euro
ISBN: 978-90-5819-345-2
Auteur(s): L. Ligtendag, A. van der Pluijm
Uitgavejaar: 2017


Skillis: toekomstgericht onderwijs in de klas

Met de schoolbrede aanpak Skillis ontwikkelen leerlingen zich tot zelfverantwoordelijke personen. Mensen die over vaardigheden beschikken om mee te kunnen bewegen in de snel veranderende samenleving. Skillis heeft het complexe vraagstuk m.b.t. toekomstgericht leren en 21e eeuwse vaardigheden teruggebracht tot vier kernvaardigheden: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Met deze vier vaardigheden bereidt een schoolteam leerlingen van groep 1 t/m 8 beter voor op de toekomst. Waar een skill is, is een weg!


Omschrijving

Dit Startboek voor groep 5 t/m 8, geeft een duidelijk overzicht van kernvaardigheden en doelen. In dit Startboek staan praktische activiteiten, die direct uit te voeren zijn in de dagelijkse praktijk. Verder biedt het boek veel werkvormen om aan de leerlingdoelen te werken. Deze werkvormen zijn gekoppeld aan leerkrachtvaardigheden,in het boek benoemd als 'Gouden regels'. Ook deze 'Gouden regels' zijn voor alle kernvaardigheden concreet uitgewerkt. Heel praktisch, je kunt er direct mee aan de slag, ongeacht welke methodes gebruikt worden.

Het Startboek voor groep 1 t/m 4 is nog in ontwikkeling.

Voorbeeld

Download hieronder de preview na het invullen van een kort formuliertje, of bekijk direct de inhoudsopgave en inleiding.


Bekijk een uitgebreide preview van het Startboek Skillis

Bekijk de inhoudsopgave en inleiding van het Startboek Skillis


Meer weten?

De CED-Groep wil u graag op maat begeleiden bij het vormgeven van de Skillis-aanpak binnen uw school. Kijk op www.cedgroep.nl/skillis.

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl