Startboek Skillis groep 5 t/m 8

Artikel: U345-2

Startboek Skillis groep 5 t/m 8
21ste eeuwse vaardigheden zijn een hot item. Met het programma Skillis werkt u aan de vier essentiële vaardigheden die leerlingen in hun verdere leven nodig hebben: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Want waar een skill is, is een weg! U gebruikt Skillis naast uw eigen methodes.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 40,99 Euro
ISBN: 978-90-5819-345-2
Auteur(s): L. Ligtendag, A. van der Pluijm
Uitgavejaar: 2017


Toekomstgericht onderwijs

Het programma Skillis is bruikbaar in álle groepen van de basisschool. Samen met uw collega's werkt u schoolbreed aan de vaardigheden denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Om het voor de leerlingen aansprekend te maken, spreekt het programma over 'de sterke denker', 'de open kijker', 'de doe-het-zelver' en 'de teamspeler'.
Skillis helpt u om deze vaardigheden sámen met de leerlingen te concretiseren. Want wat is een sterke denker? Hoe herken je een open kijker? Hoe pakt een doe-het-zelver nieuwe dingen aan? En hoe gedraagt een teamspeler zich?

Inhoud van het Startboek

In het Startboek voor groep 5 t/m 8 zijn de vaardigheden overzichtelijk uitgewerkt in doelen en subdoelen. Het boek bevat praktische activiteiten en werkvormen om aan de doelen en subdoelen te werken.
Tips, bijvoorbeeld op het gebied van modeling, feedback geven en het uitdagen van leerlingen, maken dit aansprekende en praktische Startboek compleet. U kunt er direct mee aan de slag in de groep!
Skillis wordt gebruikt naast de reguliere methodes. U bepaalt zelf wat u wilt gebruiken en wanneer u dat doet. Het programma biedt dus volledige flexibiliteit.


Voorbeeld

Download hieronder de preview na het invullen van een kort formuliertje, of bekijk direct de inhoudsopgave en inleiding.

Bekijk een uitgebreide preview van het Startboek Skillis

Bekijk de inhoudsopgave en inleiding van het Startboek Skillis


Meer weten?

De CED-Groep wil u graag op maat begeleiden bij het vormgeven van de Skillis-aanpak binnen uw school. Kijk op www.cedgroep.nl/skillis.

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl