Teach Like a Champion ZML 2.0

Artikel: U344-5

Teach Like a Champion ZML 2.0
Deze aanvullende uitgave (leverbaar vanaf medio augustus 2018) beschrijft hoe leraren in het zml-onderwijs de technieken van Teach Like a Champion toe kunnen passen.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 25,50 Euro

Deze uitgave is in ontwikkeling en leverbaar vanaf medio augustus 2018.


ISBN: 978-90-5819-344-5
Auteur(s): H. Bijl
Uitgavejaar: 2018


Omschrijving

Teach Like a Champion ZML 2.0 is een aanvulling op Teach Like a Champion 2.0, geschreven door Doug Lemov en in het Nederlands vertaald en uitgegeven door de CED-Groep.

Deze aanvullende uitgave beschrijft hoe leraren in het zml-onderwijs de technieken van Doug Lemov toe kunnen passen. Verschillende leraren uit het zml-onderwijs zijn getraind om deze technieken te gebruiken in hun dagelijkse lespraktijk. Op basis daarvan hebben zij een groot aantal aanvullende tips gegeven die in deze uitgave zijn opgenomen, met concrete voorbeelden van situaties in de klas.


Teach Like a Champion 2.0

Teach Like a Champion 2.0, de bestseller uit de VS, is een vervolg op Teach Like a Champion! De auteur Doug Lemov heeft zich de afgelopen jaren gericht op het observeren van leraren om de 49 Teach-technieken te verdiepen en verfijnen. Er zijn ook nieuwe technieken toegevoegd. De opbrengst heeft hij verwerkt in Teach 2.0.

Bestellen

Teach Like a Champion ZML 2.0 zal in de loop van augustus 2018 gereed zijn. U kunt het indien gewenst nu alvast bestellen. U ontvangt het katern dan zodra het beschikbaar is. Indien u op factuur bestelt, dan ontvangt u de factuur na verzending (bij betaling via Ideal wordt het bedrag wel direct verrekend).

Verder lezen

Naar cursussen Teach Like a Champion
Naar de Nederlandse website
Naar de Amerikaanse website

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl