Teach Like a Champion - Het jonge kind 2.0

Artikel: U347-6

Teach Like a Champion - Het jonge kind 2.0
Vijftien praktische technieken
om jonge kinderen te laten schitteren
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 26,50 Euro

Deze uitgave is weer leverbaar vanaf week 28!


ISBN: 978-90-5819-347-6-3
Auteurs: C. van Doornen, G. Schreiner, L. Stout-Kreuk
Uitgavejaar: 2017


Omschrijving


Teach Like a Champion - Het jonge kind 2.0 is geïnspireerd op het eerder verschenen succesvolle boek van Doug Lemov: Teach Like a Champion. In zijn nieuwe boek beschrijft hij 62 technieken, oftewel vaardigheden, die iedere leerkracht kan inzetten om een topleerkracht te worden en het verschil te maken in zijn of haar klas!

Deze speciale uitgave voor het jonge kind is een vernieuwde versie en beschrijft 15 technieken die goed in te zetten zijn bij het werken met jonge kinderen. Hiermee worden kinderen bedoeld van drie tot zes jaar binnen het kleuteronderwijs en de oudste peuters in de intensievere peuteropvang (startgroepen, nulgroepen, voorscholen en de peuteracademie).

De praktisch en concreet uitgewerkte technieken met passende voorbeelden dienen als
inspiratiebron en bieden de mogelijkheid om jouw vaardigheden verder uit te diepen en te
ontwikkelen. Op deze manier wordt het beste uit jou én uit de kinderen gehaald, zodat zij
kunnen schitteren!


Verschil met eerdere uitgave

Sinds 2014 bestaat deze speciale uitgave Teach Het jonge kind. Hiermee kunnen onderbouwleerkrachten en pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van jonge kinderen een extra stimulans geven. Veel professionals hebben zich al laten inspireren door de praktische technieken, die direct toepasbaar zijn in het werk met deze jonge doelgroep. Ze zien hoe kinderen daardoor meer betrokken raken, zelfstandiger worden en sociaal vaardiger.


Onderwijs staat nooit stil. Professionals ontwikkelen zich en ontdekken steeds weer nieuwe oplossingen om hun aanpak nog beter te maken. Zo hebben leerkrachten en pedagogisch medewerkers samen met de adviseurs van de CED-Groep nieuwe toepassingen bij Teach Like a Champion bedacht en uitgeprobeerd.

Die nieuwe inzichten, vanuit Amerika en Nederland, vinden nu hun weerslag in Teach 2.0 voor Het jonge kind. Sommige technieken zijn verfijnd of ondergebracht bij een andere techniek, en er zijn vijf nieuwe technieken toegevoegd. Allemaal technieken waarvan we weten: dit werkt!

Voorbeeld


Bekijk een deel van Teach Like a Champion – Het Jonge Kind 2.0

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl