Startboek Skillis groep 1 t/m 4

Artikel: U059-5

Startboek Skillis groep 1 t/m 4
De 21ste eeuwse vaardigheden zijn een hot item in onderwijsland. Met het programma Skillis werkt u gericht aan de vier essentiële vaardigheden die leerlingen in hun verdere leven nodig hebben: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. U gebruikt Skillis naast uw eigen methodes.
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 40,99 Euro
ISBN: 978-90-5676-059-5
Uitgavejaar: 2018


Toekomstgericht onderwijs

Het programma Skillis is bruikbaar in álle groepen van de basisschool. Samen met uw collega's werkt u schoolbreed aan de vaardigheden denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Om het voor de leerlingen aansprekend te maken, spreekt Skillis over ' de sterke denker', 'de open kijker', 'de doe-het-zelver' en 'de teamspeler'.
Skillis helpt u om deze vaardigheden sámen met de leerlingen te concretiseren. Want wat is een sterke denker? Hoe herken je een open kijker? Hoe pakt een doe-het-zelver nieuwe dingen aan? En hoe gedraagt een teamspeler zich?

Aansprekend, praktisch en flexibel inzetbaar

Het Startboek voor groep 1 t/m 4 bevat een groot aantal aansprekende verhaaltjes, leuke activiteiten en werkvormen. Er is een speciale rol weggelegd voor het meisje Skilly, die samen met haar auto Bink rondrijdt. Samen beleven ze avonturen waarbij de vier skills goed van pas komen.
Skillis wordt gebruikt naast de reguliere methodes. U bepaalt zelf wat u wilt gebruiken en wanneer u dat doet. Het programma biedt dus volledige flexibiliteit.
Praktische tips, bijvoorbeeld op het gebied van modeling, feedback geven en uitdagen van leerlingen maken dit aansprekende en praktische Startboek compleet. U kunt er direct mee aan de slag in de groep!

Voorbeeld

Bekijk een deel van deze uitgave

Meer weten?

De CED-Groep wil u graag op maat begeleiden bij het vormgeven van de Skillis-aanpak binnen uw school. Kijk op www.cedgroep.nl/skillis.

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl