Teach Like a Champion 2.0 ZML-editie

Artikel: U067-0

Teach Like a Champion 2.0 ZML-editie
Wilt u de Teach-technieken toepassen in het speciaal onderwijs? Dan biedt deze ZML-editie u de juiste handvatten!
Toevoegen aan winkelwagen
Prijs: 29,50 Euro
ISBN: 978-90-5676-067-0
Auteur(s): D. Lemov., ZML-editie door H. Bijl en F. Teunissen
Uitgavejaar: 2016


Teach Like a Champion

Van vakmanschap naar kunstenaarschap..., dat is volgens Doug Lemov de route die leraren afleggen als ze werk maken van de technieken die in Teach Like a Champion 2.0 gepresenteerd worden.

Na het verschijnen van Teach Like a Champion is de auteur onvermoeibaar doorgegaan met zijn ontdekkingsreis langs vele klaslokalen van topleraren. Het is een genot om te lezen hoe hun sterk opbrengstgerichte gedrag en hun vaak briljante oplossingen voor alledaagse problemen in de schijnwerpers worden gezet. In deze volledig vernieuwde versie van het boek komt een aantal nieuwe technieken aan bod en worden veel van de bestaande verfijnd en in een ruimere context geplaatst.

ZML-editie

Deze uitgave voor ZML is een aanvulling op Teach Like a Champion 2.0. De aanvulling kan het best gebruikt worden naast het basisboek. De oorspronkelijke indeling wordt gevolgd, maar er is gekozen voor een selectie van de in het ZML meest gebruikte en toepasbare Teachtechnieken. Via praktische tips en voorbeelden wordt duidelijk hoe de technieken in het ZML ingezet kunnen worden.

Voorbeeld


Bekijk een deel van de uitgave

Gerelateerde artikelen

CED-Groep, Postbus 8639, 3009 AP Rotterdam|010-4071 599|info@cedgroep.nl, www.cedgroep.nl